Copyright © All rights reserved. Made By Tim Van Brantegem.

Webshop

Van Brantegem CarboTim carbotim-online

CarboTim

De classic naafset is al jaren het hart van onze wielen. Deze naafset met zijn uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding is al jaren de meest gebruikte naaf binnen ons gamma. De naafset is tevens ook de lichtste naafset die we aanbieden. Met zijn gewicht van 290 gram per set blijft deze een stuk onder de DT SWISS 240S (320 gram).


Naast de classic versie heeft CarboTim ook zijn eigen disc naafset. Deze naafset is zowel in 6-gaats als centerlock versie te verkrijgen. Net zoals de classic naafset is deze kwalitatieve naaf gemaakt om een laag gewicht te verkrijgen. Hierdoor komt het totale gewicht op 320 gram, wat voor een disc versie moeilijk te evenaren is binnen deze prijsklasse.

DT SWISS

Naast de keuze voor CarboTim werken we al jaren met DT SWISS naven. Deze naven met zijn Zwitserse precisie tonen al jaren wat betrouwbaarheid is.


Het complete gamma van DT SWISS naven is mogelijk voor de opbouw van uw CarboTim wielen. Zelf verkiezen wij de 350 naafset binnen het DT SWISS gamma omwille van zijn duurzaamheid en dit voor een betaalbare prijs.


Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen indien u een specifieke DT SWISS naaf wenst te gebruiken voor de opbouw van uw CarboTim wielen

CarboTim naafset DTSWISS